microblading

Kulmakarvat ovat todella tärkeä osa kasvojen piirteitä ja oikeanlainen kulmakarvamuoto korostaa ja kaunistaa kasvojamme. Harvalla meistä ei ole kuitenkaan luonnostaan kauniin muotoiset, tuuheat tai symmetriset kulmakarvat. Tänä päivänä se ei ole kuitenkaan mikään ongelma, koska microblading -tekniikalla saamme sen aikaiseksi.

MITÄ ON MICROBLADING?

Microblading on kulmamuotoilua karvatekniikalla, joka tehdään käsityönä kynällä, jossa on pienissä rivissä olevia steriloituja neuloja. Microblading -toimenpiteen aikana laitetaan pigmenttiä ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Me jätämme ohuita hiusmaisia jälkiä, jotka yhdistyvät omiin kulmakarvojen kanssa. Näin saamme aikaan vaikutelman aidon näköisestä kulmakarvasta.

Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, korjata väriä, muotoa, symmetriaa tai jos on menettänyt sairautensa takia kulmakarvoja. Microblading sopii siis lähes kaikille. Tekniikka on ideaali heille, jotka haluavat korostaa kulmakarvojaan. Tulokset ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti. Microblading karvatekniikalla voidaan saada kulmakarvat näyttämään upeilta taas. Ne kohottavat ulkonäköä sekä antavat ennennäkemättömän itsevarmuuden.

PIGMENTIT

 

Jokaisen Microblading toimenpiteen sydän on pigmentit. 

Uudet Swiss Color® MB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.

Pigmentin optimaalinen koko on 2 mikronia. Swiss Colorin MB-pigmentin koko on optimoitu tähän. Täten saavutamme erittäin korkea pigmenttitiheyden, värinpitävyyden ja pigmentin maksimaalisen jäämiseen kudokseen.

 

Swiss Color® MB -pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading terällä. Pigmenttimme mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ohuet, tarkat kulmakarvat ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin, joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.

- Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti

- Erittäin hyvä kestävyys ihossa

- Noin 60-80% pigmentteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen

PYSYVYYS

Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, sillä se tehdään ihon pinnalle, jolloin väri haalistuu ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä. Microblading kestää iholla noin vuoden, mutta pysyvyys on yksilöllistä ja voi kestää pidempäänkin. Aikuisella ohuella iholla väri pysyy paremmin kuin nuorella iholla, normaali iholla väri pysyy paremmin kuin rasvaisella iholla jne. Myös elintavat vaikuttavat paljon sekä se, kuinka ihoa hoitaa. A-vitamiinivoiteita ei suositella kulmien päälle. Toimenpiteen jälkeen oleellinen osa lopputuloksen kannalta on noudattaa jälkihoito-ohjeita. 

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS?

Ensimmäiset viillot tehdään microbladingissa ilman puudutusta, joka voi tuntua epämiellyttävältä. Kun raamit on saatu tehtyä, lisätään iholle geelimäinen puudutusaine jota lisäillään toimenpiteen aikana tarvittaessa. Yksi sanoo sen tuntuvan kuin karvoja nypittäisiin, toinen taas kokee sen kivuliaana.

MITÄ TULEE OTTAA HUOMIOON ENNEN TOIMENPIDETTÄ?

 • Haluamme nähdä kuinka itse meikkaat kulmasi, joten suosittelemme tulemaan omalla kulmameikillä toimenpiteeseen.

 • Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla microbladingin jälkeen. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, ja etenkin herällä iholla usein esiintyy jonkin verran punoitusta kulmien ympärillä.
   

 • Vältäthän kipulääkkeiden ottamista ennen toimenpidettä. Kannattaa välttää myös muita lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Alkoholia tulisi välttää vuorokautta ennen, sekä jälkeen microbladingin, etenkin kun kyse on suurista määristä.
   

 • Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.
   

 • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.
   

 • Kerro meille kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus).

ESTEET MICROBLADINGILLE

Esteitä ovat mm. Roaccutan (viimeisimmästä hoidosta täytyy olla 6 kuukautta), se että olet syöpähoidossa (lääkäriltä voi kysyä luvan milloin on mahdollista tulla), raskaus, HIV, verenohennuslääkkeet, diabetes (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen), vahva verenpainelääkitys (pyydä lupa lääkäriltäsi toimenpiteeseen), verenvuototauti,  puudutusaineallergia, muu tulehdus, ihottuma kulmien alueella ja keloiditaipumus,  Jos ihossasi on luomia kulmien alueella, ne täytyy kiertää. Niiden päälle ei voi pigmentoida.

JÄLKIHOITO

 • Rasvaa kulmia kevyesti 7-10 päivää 1-2 kertaa päivässä.

 • Vältä aurinkoa, saunomista, uimista ja alueen meikkaamista ja hikijumppaa 5 - 7 päivää. 

 • Älä revi kulmiin muodostuvaa rupea tai hilseilyä, älä myöskään rasvaamalla rasvaa sitä irti.

 • Älä lähde aurinkolomalle heti teon jälkeen - usein tällöin vahvistukseen tultaessa väriä on kulunut enemmän pois kuin niiltä, jotka eivät ole lomailleet välissä auringossa ja uineet. 

 • Voit pestä hiuksiasi normaalisti, eikä haittaa, jos kulmille menee vettä.

 • Kun meikkaat, puhdista meikit esim. puhdistusliinalla kulmat kiertäen.

 • Vältä solariumia kaksi viikkoa, äläkä värjää kulmia kahteen viikkoon.

LUETHAN MYÖS TÄMÄN TARKASTI

Vaikka yleisesti puhutaan, että väri vaalenee 30 - 40 %, näin ei aina käy.

Siksi aloitetaan yleensä aina vaaleammilla väreillä. Ihosi muuttaa sävyt lopulliseen muotoonsa.

Vahvistuksessa väriä saadaan aina tummennettua, jos se on tarpeen. Tummilla väreillä saa ohuimmat ja hienoimmat karvat, mutta parantuessaan lopputulos voi olla liian tumma ja tunkkainen.

Myös liian lähelle ”täydellisesti” piirretyt karvat voivat parantuessaan ”levitä” yhteen. On parempi jättää raot kunnolla näkyviin ensimmäisellä kerralla ja tarvittaessa seuraavalla kerralla paikkailla koloja. On paljon ihosta kiinni, millaisiksi karvat paranevat. Joillakin ne jäävät ohuemmiksi (yleensä nuorella iholla tai aikuisella hyvin kiinteällä iholla) ja joillakin iho levittää hieman karvoja.

 

Lopputulos ja lopullinen sävy eivät siis ole täysin tekijän hallinnassa koskaan ja lopputulos vaihtelee ihmisestä riippuen. Siksi varovaisuus ensimmäisellä kerralla on tärkeää. 

 

Jos ihosi ovat hyvin ilmeikkäät (nostat toista kulmakarvaa), olet kohottanut botoxilla kulmakarvoja tai kulmasi ovat iän myötä laskeutuneet hyvin eri korkeudelle, on mahdotonta saada ne täysin symmetrisiksi. Eriparisuutta voidaan korjata kyllä niin, että kulmat saadaan enemmän symmetrisiksi kuin ne olivat ennen käsittelyä.

Muista, että kyseessä ovat värillä tehtävät karvat. Myös omien karvojen sijainti tuo omat haasteensa, kun metsästetään symmetriaa. Luonnollisin lopputulos saadaan, kun omia karvoja jätetään kulmiin mahdollisimman paljon.

 

Suosittelemme myös lopputulosta, joka ei ole liian kova, kun olet ilman meikkiä. Kulmat eivät saa hallita liikaa kasvojasi. Lopputulos ei ole kaunis silloin, kun kaikki huomaavat sinusta vain kulmakarvat.

Tulee myös ottaa huomioon, että sellaista lopputulosta ei ole, joka näyttää täydelliseltä ilman meikkiä sekä meikin kanssa. Mieluummin suosimme lopputulosta, joka on kaunis ilman meikkiä ja jota voi tarvittaessa vielä tummentaa ruskealla kulmageelillä meikattaessa, kuitenkin tässäkin asiakkaan toiveet otetaan huomioon.

© 2023 by LULU. Proudly created with Wix.com